Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Італійці презентували нове покоління Fiat 500 EV

На момент виходу Fiat 500 у 2007 році цей малюк був дуже актуальним та харизматичним автомобілем, але з тих часів оновлення моделі відбувалося лише за рахунок незначних покращень та зміни кольорів в оздоблені. Можливо саме тому, італійський бренд вирішив кардинально змінити міський хетчбек, додавши йому більшого лоску та нових технологій. Новачок побудовано на новій сучасній платформі, яка дає змогу перевести Fiat 500 на електричний двигун та акумуляторну батарею. При цьому загальна довжина малюка зберіглася в рамках чотирьох метрів.

Вже під час презентації виявилось, що Fiat 500 EV запускається в кузові кабріолет та пропонує унікальні відчуття від драйву компактного автомобіля без стаціонарного даху. Згодом, виробник випустить стандартну модель з жорстким дахом. Екстер҆ єр нового 500-го має схожі риси з попередником, але завдяки акцентам на світлодіодній оптиці відрізнити два покоління одне від одного дуже просто.

В технічному плані Fiat 500 EV привертає увагу акумулятором потужністю 42 кВт/год, який дозволить долати біля 320 км без додаткової підзарядки. Електричний двигун розвиває 117 к.с., і це дозволить прискорюватись з 0 до 100 км/год за 9 секунд. Максимальна швидкість хетчбека складає 140 км/год. Зарядка від домашньої мережі триває трохи більше 6 годин, що є непоганим результатом. В 500 EV значно розширено функціонал роботи систем автомобіля, який складається з трьох стандартних режимів – комфортний, економний та спортивний.

Інтер҆ єр Fiat 500 EV значно кращий ніж у попередника. Приладова панель має візуальні ефекти, а центральна консоль складається з двох зон – кліматичної установки та сенсорного екрана мультимедійної системи. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні і відповідає очікуванням потенційних клієнтів. 500 EV повинен сподобатись просунутій молоді, яка не уявляє своє життя без смартфона. Єдине що бентежить – це маленький багажний відсік обємом 182 літри.

На Європейський ринок Fiat 500 EV потрапить у специфікації La Prima, можливо тому вартість хетчбека складатиме 35 тисяч євро, що значно дорожче конкурентів. Але данна модифікація включатиме в себе світлодіодні фари, шкіряне оздобленння салону та 17-дюймові легкосплавні диски…

 

 

11.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Італійці презентували нове покоління Fiat 500 EV

Політика конфіденційності